top of page

OPASPALVELUT SUOMEKSI

Hankitko lennot ja hotellin itse, mutta tarvitset apua matkaohjelman suunnittelussa? Yrityksemme tarjoaa myös yksilöllisiä suomenkielisiä opaspalveluja Puolassa, Tsekissä ja Unkarissa. Nämä palvelut on suunnattu erityisesti omatoimimatkailijoille tai työmatkalaisille, jotka haluaisivat matkan aikana osallistua suomeksi opastetulle päiväretkelle. Oppaamme pitävät sinusta huolta ja järjestävät mielenkiintoista ohjelmaa paikan päällä. Meidän kautta voit myös tilata lentokenttäkuljetukset. Tarjoamme erilaisia teemaretkiä ja opastettuja kävelykierroksia erikokoisille ryhmille, aina 2 hengestä alkaen.

 

Oppaamme ovat joko pitkään kohdemaassa asuneita suomalaisia tai Suomessa syntyneitä henkilöitä, jotka puhuvat suomea erittäin hyvin. Kävelykierroksen teemat ja retkikohteet voimme sovittaa jokaisen ryhmän mielenkiinnon mukaan. Opastuspalveluun sisältyy retken suunnittelu, kuljetukset, museoiden pääsymaksut ja suomenkielinen opastus. Pyynnöstä järjestämme myös ruokailut retken aikana. Ota yhteyttä!

Puola

Suomalainen opas Puolassa. Järjestämme suomeksi opastettuja kävelykierroksia ja retkiä Krakovassa, Varsovassa, Wroclawissa ja Gdanskissa. Myös muut kaupungit ja kohteet ovat mahdollisia.

I love Krakova ja maailmanpyörä

Unkari

Suomenkielinen opas Unkarissa näyttää sinulle Budapestin mielenkiintoisimmat paikat. Lisäksi on mahdollista järjestää retkiä maaseudelle viininmaistiaisiin tai Balaton-järven rannoille.

Kaunis Budapestin linna

Tsekki

Prahan suomalainen oppaamme  näyttää sinulle tämän ainutlaatuisen kaupungin mielenkiintoisimmat kohteet. Hän vinkkaa sinulle myös parhaat ravintolat ja paikalliset panimot.

Kaarlensilta Prahassa
bottom of page