top of page

Kroatian matkat

Kroatian lomamatkalla voit yhdistää rantaloman kaupunkilomaan. Kroatialla on Adrianmeren rannalla lukuisia upeita matkakohteita kuten Split, Trogir, Baska Voda ja Dubrovnik. Kroatiaan pääset Suomesta helposti suorilla lennoilla. 

Autiosaari Kroatiassa

Puolan matkat

Puola on suosittu matkakohde erityisesti syksyisin ja keväisin. Puolaan on lyhyt matka Suomesta ja historiallisissa kaupungeissa Krakovassa, Gdanskissa, Wroclawissa ja Varsovassa voit rentoutua arjen kiireistä. Puolan matkakohteisiin pääset useiden eri lentoyhtiöiden kyydissä. Meillä on oma suomalainen opas Puolassa.

I love Krakow kyltti ja maailmapyörä

Slovenian matkat

Sloveniassa löydät kaiken läheltä. Voit mennä patikoimaan vuoristoon, ottaa aurinkoa Välimeren rannalla tai nauttia historiallisten kaupunkien kahviloista Piranissa ja Ljubjanassa. Voimme myös järjestää päiväretkiä Venetsiaan tai Kroatian puolelle.  

Bled järvi Sloveniassa

Unkarin matkat

Lähde kaupunkimatkalle Unkarin pääkaupunkiin Budapestiin. Historiallinen Budapest tarjoaa hyvää ruokaa, upeaa arkkitehtuuria ja taide-elämyksiä. Meillä on oma suomenkielinen opas Budapestissä. Järjestämme myös viininmaisteluretkiä maaseudulle.

Kuninkaanlinna Budapestissä
Tsekin matkat

Tsekki ja erityisesti Praha on suomalaisten pitkäaikainen suosikkikohde Keski-Euroopassa. Vietä nyt kaupunkiloma Prahassa. Historiallinen Praha tarjoaa hyvää ruokaa ja olutta, historillisia rakennuksia ja taide-elämyksiä. Meillä on oma suomalainen opas Prahassa. Järjestämme myös matkoja Slovakian Bratislavaan.

Prahan Kaarlensilta ilta-auringossa ja katulyhtyjä
bottom of page