top of page

Miten varaat matkan?

Voit laittaa tiedustelusi oheisella varauslomakkeella tai soittaa suoraan meille. Kirjoita viestiin oletko kiinnostunut opastetusta matkasta, suomeksi opastetusta retkestä tai mahdollisesti ryhmämatkasta. Voit myös lähettää soittopyynnön tekstarilla tai whatsappilla ja soitamme sinulle takaisin. Lähettämällä tiedot varauslomakkeella hyväksyt, että keräämme asiakasrekisteriimme rekisteriselosteessa mainitut tiedot.
Rekisteriseloste

2.png

Uniikkimatkat Oy

Chiewitzinkatu 13 D 2 ,

07900 Loviisa  

Matkatoimiston

rekisterinumero:  758/22/Mj

050-5670465 (myös whatsapp)

  • Facebook
  • Instagram

Viesti lähetetty. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Uniikkimatkat Oy

Uniikkimatkat Oy 

Y-tunnus: 2618436-2
Matkatoimiston re
kisterinumero: 758/22/Mj

Chiewitzinkatu 13 D 2 ,

07900 Loviisa

sähköposti: myynti@uniikkimatka.fi
Puh. 050-5670465

Uniikkimatkat Oy- matkat sekä opas- ja retkipalvelut luotettavasti

Matkan, retken tai opastuksen varaus ja maksaminen

Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä ja varaa matka! Lähetämme Sinulle varausohjeet ja varauslaskun sähköpostitse. Varausmaksu on lähtökohtaisesti n. 20 % matkan, retken tai opastuksen hinnasta. Maksun vastaanotettuamme vahvistamme varauksesi sähköpostitse. Loppumaksu (n. 80%) laskutetaan yleensä viisi viikkoa ennen matkan tai retken alkua. Opaspalveluissa loppulasku on maksettava yleensä kaksi viikkoa ennen opastuksia. Ryhmätilauksissa varausmaksun määrä määritellään tapauskohtaisesti. Ilmoitamme peruutus- ja muutosehdoista tarkemmin aina kunkin varauksen yhteydessä.

HUOM!
Pidätämme oikeuden tehdä matka- retkiohjelmiin pieniä muutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta matkojen ja retkien kokonaisuuteen. Suosittelemme, että matkustajilla on oma matkavakuutus. Joillekin retkillä pitää ottaa mukaan myös voimassa oleva matkustusasiakirja. Matkojen, retkien ja opaspalvelujen vastuullinen järjestäjä on Uniikkimatkat Oy
.

 

Rekisteriseloste

bottom of page