top of page
Krakovan suomenkieliset oppaat

Uniikkimatkojen tarina ja filosofia

Olemme kotimainen matkatoimisto, joka aloitti toimintansa vuonna 2014 järjestämällä ainutlaatuisia matkoja Puolaan. Aluksi pienille ryhmille ja myöhemmin myös isommille. Vuonna 2017 laajensimme toimintaamme Balkanin maihin, Kroatiaan ja Sloveniaan. Vuodesta 2022 eteenpäin olemme järjestäneet matkoja myös Tsekkiin, Slovakiaan ja Unkariin. Uniikkimatkat Oy on rekisteröitynyt KKV:n matkatoimistojen rekisteriin. Rekisterinumeromme on 758/22/Mj.

Toimintamme alusta alkaen Puolan matkat ovat olleet yrityksemme pääpainopiste. Halusimme näyttää matkailijoille aidon Puolan, jolla on rikas ja ainutlaatuinen historia. Puola on myös tunnettu vieraanvaraisuudestaan, ystävällisistä ihmisistä sekä maukkaasta ruoasta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Puola on käynyt läpi suuren muodonmuutoksen mm. panostamalla paljon infrastruktuuriin, kulttuuri-perintökohteiden entisöintiin sekä laadukkaiden turistipalvelujen kehittämiseen.

​Tätä filosofiaa noudattaen tarjoamme asiakkaillemme samanlaisia elämyksiä myös matkoilla Tsekkiin, Kroatiaan, Unkariin, Slovakiaan ja Sloveniaan.​ Matkoillamme asiakkaat kokevat kanssamme aitoja elämyksiä ja kohtaavat paikallisia ihmisiä mahdollisimman aidoissa tilanteissa.  Haluamme tarjota asiakkaillemme kosketuksen aitoon ja elävään kulttuuriin.

Parhaimmat matkailuelämykset syntyvät, kun uskallat poiketa hieman perinteisiltä turistireiteiltä ja teet sen hyvässä seurassa. Matkojemme ja opastustemme teemoissa yhdistyy historia, nähtävyydet, taiteet sekä paikallinen ruoka- ja kansankulttuuri. Uniikkimatkojen ryhmämatkoille mahtuu mukaan jokainen ilman rajoituksia ja pääsyvaatimuksia. Riittää kun lähdet avoimin mielin matkalle mukaan. ​Puhumme molemmat sujuvasti suomea, puolaa ja englantia. Lisäksi meillä on suomea puhuvia paikallisoppaita Tsekissä ja Unkarissa. Paikallisopas on koko matkan ajan mukana taaten onnistuneen, turvallisen ja ainutlaatuisen matkan.

Asiantuntijaoppaamme

Opastukset suomeksi ja englanniksi

Oppaamme ovat intohimoisia kulttuurialan asiantuntijoita, jotka mielellään esittelevät sinulle matkan aikana maansa mielenkiintoisimpia kohteita ja historiaa. Heidän kanssaan tutustut kohdemaahan ja sen kulttuurrin entistä syvemmin ja teet matkastasi ainutlaatuisen. Tutustu alla Uniikkimatkojen oppaisiin.

bottom of page